מודה אני והמטבח זה לא היה אף פעם סיפור אהבה.. מאז שאני ילדה אני זוכרת את אמא שלי קוראת לי למטבח ומנסה ללמד אותי להכין כל מיני מאכלים, ואני שלא אהבתי את המטבח נמענתי, זה לא ממש עניין אותי, ועם השנים זה פשוט הרתיע, כבר פחדתי אפילו לנסות.. למזלי זכיתי בבעל בשלן ככה שהוא אחראי לארוחות אצלנו.. אבל עם לידת הילדים הרגשתי את הרצון להיכנס למטבח דווקא מכיוון האפייה, אבא של שבת, ימי הולדת וחגים למיניהם דחקו אותי כביכול לפינה והכניסו אותי ״לנסות״, בהתחלה זה התחיל בקטנות, עוגות בחושות, עוגת שוקולד פשוטה ולאט לאט העזתי לנסות מתכונים יותר מתוחכמים.. כמובן שעם האהבה לאפייה גדל הרצון להתחיל ולהשתמש באביזרים וגאדג׳טים מתאימים לכל דבר, ואז נחשפתי לראשונה לפוד אפיל.. וואווו וואווו איזה היצע, איזה צבעים איזה המצאות אין סוף כמו חנות הפתעות..
השבוע הגעתי לאולם התצוגה החדש של פוד אפיל, האולם ממוקם באזור התעשייה בראש העין, ושם אפשר להתרשם ממבחר רחב שהמותג מציע, כמובן שאנחנו אוהבים להכניס למטבח שלנו צבעוניות, בטח של איכות אנחנו לא מתפשרים, והכי חשוב על הבריאות אנחנו לא מוותרים כי חוץ מהמראה החדיש והעכשווי אנחנו לא מוותרים על איכות המוצר ועל התו תקן.
ועכשיו פוד אפיל יצא בשיתוף פעולה עם רחלי ור- ניר הקונדיטורית המוערכת, רחלי תשמש כקונדטורית הבית של פוד אפיל, רחלי היא דוג' לכך שכל אחד יכול אם רק הוא מעיז, אם הוא פורץ את גבולות היכולת של עצמו, כאחת שפחדה בעצמה מהמטבח, רחלי רק מראה שאפשר עם טיפה יצירתיות, רצון ורק עם ניסיון וטעייה באמת אפשר ללמוד ולגלות עולם שלם של אפייה..
רחלי החלה את דרכה המקצועית בצפייה בסרטוני יו טיוב, ולמדה טכניקות באפייה וקונדיטוריה, באירוע ההשקה שהיה טעמנו מהמטעמים והקינוחים שלך רחלי, אך קינוח אחד תפס את עיניי, הקינוח נקרא "קינוח באוויר" בגל המראה המתוחכם של הכוסות, בעלת זכוכית כפולה זה גורם לאשליה של מעין ריחוף.. רחלי התעקשה שאת הקינוח נאכל בביס אחד בגלל מגוון הטעמים שדאגה לשים לנו.. מהקינוח טעמנו מהטעמים(והמרקמים):
קרם קפה קרמל, טופי קרמל מלוח, טראפלס המורכב מ: טופי 2 שוקולדים ונוגט, שכבת קראנץ אגוזים ושוקולד חלב. פנינת קראנץ שוקולד לבן , ספוג נוגט קפה (סיפון)
בסקוויט פיסטוק וקפה. נשמע לכם מגרה? אכן כך היה..

באתר החדש של פוד אפיל נוכל להיכנס לעולם האפייה, לראות את מבחר המוצרים, בנוסף נקבל הדרכה מקצועית, רחלי תיתן טיפים, תספק עצות לחובבי האפייה, ותשתף במתכונים ידידותיים ומתוקים במיוחד. בנוסף, רחלי כחלק מהעשייה שלה בפוד אפיל, תסייע בפיתוח מוצרים מותאמים לקהל הישראלי בתחום האפייה, מבחינת פרקטיקה וצורך למטבח האפייה.

לקראת החגים הקרבים במהרה פוד אפיל יצאה בקולקצייה מדהימה של קינוחי כוסות, בשלל גדלים ואפשרויות, הרי ידוע שאנחנו אוכלים עם העיניים ואם המנה מוגשת בצורה נקייה ואסטטית הצלחת להעביר חצי מהחוויה עוד לפני הטעימה..

לדף פייסבוק של פוד אפיל לחץ כאן
לאתר פוד אפיל לחץ כאן