כשאין הרבה זמן ולפעמים גם אין כוח, או לא הפשרנו בשר אפשר ליצור מנה משביעה וטעימה ב-10 דקות ובלי הכנות מוקדמות… ארוחה שלמה וטעימה שמתאימה לבוקר, צהריים וערב.. קציצות טונה מטוגנות, ב-10 דק' הכנה, בלי הרבה טירחה ועם המון טעם ואהבה, אפשר להכין עם תוספת חמה או סתם בפיתה… מה שכן מומלץ להכפיל כמויות כי אי אפשר להפסיק לאכול.. הימים הם ימי חורבן בית המקדש ויש כאלה ששומרים ואסור להם לאכול בשר, אז הנה פתרון טעים, מזין ומשביע..

קציצות טונה מטוגנות מתכון:
בצל מגורד
קופסת טונה מסוננת
1 ביצה
2 כפות צ'ילי מתוק
כפית שטוחה שומשום
6 כפות פרורי לחם
מלח ופלפל לפי טעם

אופן ההכנה:
מרעבבים את כל המצרכים,
עם ידיים רטובות עושים קציצות שמנמנות ושטוחות,
מטגנים עד השחמה..

יוצא בערך כמות של 10 קציצות, מראש ממליצה להכין כמות כפולה, אצלי טורפים את זה כמו גרעינים..
אוכלים בתאבון…
למתכונים נוספים לחץ כאן: מתכונים נוספים